Meniu Închide

Despre noi

Iron Forms este o companie care se mândrește cu munca depusă și arată asta în tot ceea ce face. Începe de la a avea produse de calitate în care crede. Măestria superioară se extinde dincolo de așteptări, incluzând detalii exclusive, autentice .  În cele din urmă, toate produsele noastre de garduri , porti , balustrade , scari , mobilier  sunt proiectate si realizate în cadrul propriului nostru centru de producție, unde calitatea poate fi controlată de la început până la sfârșit.

Suntem, de asemenea, o companie care se mândrește cu un serviciu informat pentru clienți. Din 2015 cunoaștem produsele noastre în interior și în exterior.  Personalul nostru de vânzări cu experiență vă poate ajuta sau sugera produse , să  răspunda la întrebări de orice fel și chiar să ofere îndrumări cu privire la instalare (in cazul mobilierului cu livrare).

Unul dintre cele mai mari motive pe care clienții noștri le recomandă celorlalți este abordarea noastră unică la serviciu. Vrem să înțelegeți exact ce cumpărați și cum să îl instalați cel mai bine.